Jaimie Vaes open over vurige relatie met Lil' Kleine: "We zijn aan elkaar gewaagd"

Jaimie Vaes open over vurige relatie met Lil' Kleine: "We zijn aan elkaar gewaagd"

In een nieuwe aflevering van Open Kaart van Robbert Rodenburg schuift Jaimie Vaes, de verloofde van rapper Lil' Kleine, aan. In deze video vertelt ze over de ups and downs met Lil Kleine. Ze vertelt spannende details over haar relatie, maar wordt erg emotioneel wanneer het over haar vader gaat. Ook bespreken ze de dood, het moederschap en het aanstaande huwelijk.

Bekijk hieronder de Open Kaart-video van Robbert Rodenburg met Jaimie.

<em>Jaimie Vaes</em> open over vurige relatie met <em>Lil' Kleine</em>: &quot;We zijn aan elkaar gewaagd&quot; In een nieuwe aflevering van Open Kaart van Robbert Rodenburg schuift Jaimie Vaes, de verloofde van rapper Lil' Kleine, aan. In deze video vertelt ze over de ups and downs met Lil Kleine. Ze vertelt spannende details over haar relatie, maar wordt erg emotioneel wanneer het over haar vader gaat. Ook bespreken ze de dood, het moederschap en het aanstaande huwelijk. Bekijk hieronder de Open Kaart-video van Robbert Rodenburg met Jaimie. Bekijk ook Jaimie: In the Vaes Lane seizoen 2 binnenkort te zien bij Discovery + Bekijk deze video » Evert Santegoeds over Ibiza-reis Lil' Kleine: "Dikke middelvinger naar ons" (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Jaimie Vaes open over vurige relatie met Lil' Kleine: "We zijn aan elkaar gewaagd"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jaimie Vaes open over vurige relatie met Lil' Kleine: "We zijn aan elkaar gewaagd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier