Bekijk promo nieuwe StukTV-serie De Politieachtervolging

Bekijk promo nieuwe StukTV-serie De Politieachtervolging

StukTV komt met een nieuwe serie op hun YouTube-kanaal StukTV. De mannen Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlught gaan dit keer geen boeven vangen maar spelen zelf de boef.

StukTV op de vlucht
De serie De Politieachtervolging is zaterdag om 17:00 uur voor het eerst te zien op hun YouTube-kanaal. Zijn Giel, Stefan en Thomas de politie te slim af? Bekijk de promo van De Politieachtervolging hieronder.

Bekijk promo nieuwe StukTV-serie <em>De Politieachtervolging</em> StukTV komt met een nieuwe serie op hun YouTube-kanaal StukTV. De mannen Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlught gaan dit keer geen boeven vangen maar spelen zelf de boef. StukTV op de vluchtDe serie De Politieachtervolging is zaterdag om 17:00 uur voor het eerst te zien op hun YouTube-kanaal. Zijn Giel, Stefan en Thomas de politie te slim af? Bekijk de promo van De Politieachtervolging hieronder. Bekijk ook Dennis Weening te gast in De Stilste Show van StukTV: "Nog nooit zo hard stil moeten lachen" Bekijk deze video » Lieve beelden: Giel de Winter dankbaar voor het vaderschap Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk promo nieuwe StukTV-serie De Politieachtervolging of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier