Marc van der Linden over begrafenis prins Philip: "Lijkwagen is groene Land Rover"

Marc van der Linden over begrafenis prins Philip: "Lijkwagen is groene Land Rover"

Het is bijna een week geleden dat prins Philip op 99-jarige leeftijd overleed. Aanstaande zaterdag vindt de uitvaart plaats en daarover werden vanmiddag de laatste details bekendgemaakt.

Groene Land Rover
Marc van der Linden praat over de begrafenis in de RTL Boulevard-video hieronder. Hij vertelt dat het lijk van de prins gereden zal worden in een groene Land Rover en de kinderen ernaast zullen lopen. Voor meer details bekijk het hele fragment.

<em>Marc van der Linden</em> over begrafenis prins Philip: &quot;Lijkwagen is groene Land Rover&quot; Het is bijna een week geleden dat prins Philip op 99-jarige leeftijd overleed. Aanstaande zaterdag vindt de uitvaart plaats en daarover werden vanmiddag de laatste details bekendgemaakt. Groene Land RoverMarc van der Linden praat over de begrafenis in de RTL Boulevard-video hieronder. Hij vertelt dat het lijk van de prins gereden zal worden in een groene Land Rover en de kinderen ernaast zullen lopen. Voor meer details bekijk het hele fragment. Bekijk ook RTL Boulevard: Prins Charles reageert op overlijden Prins Philip Bekijk deze video » RTL Boulevard: Prins William en Harry reageren bedroefd op overlijden prins Philip Bekijk deze video »
TV :
Marc van der Linden over begrafenis prins Philip: "Lijkwagen is groene Land Rover"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marc van der Linden over begrafenis prins Philip: "Lijkwagen is groene Land Rover" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier