RTL Boulevard: Hoger beroep zaak-Milica van Doorn krijgt staartje (video)

RTL Boulevard: Hoger beroep zaak-Milica van Doorn krijgt staartje (video)

Donderdag diende het hoger beroep tegen Hüseyin A., de man die 20 jaar cel kreeg voor het verkrachten en doden van de 19-jarige Milica van Doorn. Hij verklaart nog áltijd onschuldig te zijn, maar tóch verzocht hij het hof om het hoger beroep in te trekken, en dus de straf die hij heeft gekregen, te laten staan.

<em>RTL Boulevard</em>: Hoger beroep zaak-Milica van Doorn krijgt staartje (video) Donderdag diende het hoger beroep tegen Hüseyin A., de man die 20 jaar cel kreeg voor het verkrachten en doden van de 19-jarige Milica van Doorn. Hij verklaart nog áltijd onschuldig te zijn, maar tóch verzocht hij het hof om het hoger beroep in te trekken, en dus de straf die hij heeft gekregen, te laten staan. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Zien: Wasbeer in Vught zorgt voor onrust: "Bedreiging voor ons ecosysteem" Bekijk deze video » Video: Jos B spreekt zich tijdens hoger beroep uit over Nicky Verstappen Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Hoger beroep zaak-Milica van Doorn krijgt staartje (video)

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Hoger beroep zaak-Milica van Doorn krijgt staartje (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier