De Vooravond gemist? Bénédicte Ficq over streken van Tata Steel

De Vooravond gemist? Bénédicte Ficq over streken van Tata Steel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

"Een staalgigant waagt het om hun omwonende te schaden in hun gezondheid. Ze verschuilen zich achter het productieproces. De omwonenden zeggen nu: 'het is gewoon klaar'. Het is gewoon een strafbaar feit."

<em>De Vooravond</em> gemist? Bénédicte Ficq over streken van Tata Steel Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. "Een staalgigant waagt het om hun omwonende te schaden in hun gezondheid. Ze verschuilen zich achter het productieproces. De omwonenden zeggen nu: 'het is gewoon klaar'. Het is gewoon een strafbaar feit." Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Bénédicte Ficq over streken van Tata Steel

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Bénédicte Ficq over streken van Tata Steel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier