De Vooravond gemist? Israel over vlucht uit Ruinerwold: "Niet gedacht dat het zo groot zou worden"

De Vooravond gemist? Israel over vlucht uit Ruinerwold: "Niet gedacht dat het zo groot zou worden"

Eén van de kinderen van Gerrit-Jan van D., Israel, liep weg en kwam in een café terecht. Hij heeft daarbij de zaak aan het rollen gebracht: "Ik had nooit gedacht dat het zo groot zou worden."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Israel over vlucht uit Ruinerwold: &quot;Niet gedacht dat het zo groot zou worden&quot; Eén van de kinderen van Gerrit-Jan van D., Israel, liep weg en kwam in een café terecht. Hij heeft daarbij de zaak aan het rollen gebracht: "Ik had nooit gedacht dat het zo groot zou worden." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. NieuwsIsraël heeft daar nooit echt goed over nagedacht: "Gelukkig niet, want dan had het nog veel moeilijker voor ons geweest om te doen. Ik hoorde van politieagenten dat het in het nieuws zou komen." Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Israel over vlucht uit Ruinerwold: "Niet gedacht dat het zo groot zou worden"

Nieuws
Israël heeft daar nooit echt goed over nagedacht: "Gelukkig niet, want dan had het nog veel moeilijker voor ons geweest om te doen. Ik hoorde van politieagenten dat het in het nieuws zou komen."

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Israel over vlucht uit Ruinerwold: "Niet gedacht dat het zo groot zou worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier