De Vooravond: Israel hoopt dat zijn vader "berecht kan worden" (video)

De Vooravond: Israel hoopt dat zijn vader "berecht kan worden" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

<em>De Vooravond</em>: Israel hoopt dat zijn vader &quot;berecht kan worden&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. De oudste kinderen van de familie van Gerrit-Jan van D. beginnen een civiele rechtzaak tegen hun vader. Israel zegt aan tafel bij De Vooravond dat hij "altijd heeft geloofd dat er een manier is om hem te berechten." Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond: Israel hoopt dat zijn vader "berecht kan worden" (video)

De oudste kinderen van de familie van Gerrit-Jan van D. beginnen een civiele rechtzaak tegen hun vader. Israel zegt aan tafel bij De Vooravond dat hij "altijd heeft geloofd dat er een manier is om hem te berechten."

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV