De Vooravond gemist? Edino over gemis jongere broers en zussen: "Nu goede band"

De Vooravond gemist? Edino over gemis jongere broers en zussen: "Nu goede band"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

Edino, een van de kinderen van Gerrit-Jan van D. uit Ruinerwold, is blij met de band die hij heeft opgebouwd met zijn jongere broers en zussen: "Ik heb ze altijd heel erg gemist. We waren altijd samen en ineens is dat weg."

<em>De Vooravond</em> gemist? Edino over gemis jongere broers en zussen: &quot;Nu goede band&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Edino, een van de kinderen van Gerrit-Jan van D. uit Ruinerwold, is blij met de band die hij heeft opgebouwd met zijn jongere broers en zussen: "Ik heb ze altijd heel erg gemist. We waren altijd samen en ineens is dat weg." Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Edino over gemis jongere broers en zussen: "Nu goede band"

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Edino over gemis jongere broers en zussen: "Nu goede band" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier