Vanavond bij Beau: Bas Smit, John Ewbank, Wouter de Winther en meer

Vanavond bij Beau: Bas Smit, John Ewbank, Wouter de Winther en meer

Vanavond bij Beau:

  • Al dagenlang gaat het over de zwabberende #vaccinatiestrategie in Nederland. Vandaag had de Tweede Kamer de kans om Hugo de Jonge en Mark Rutte hierover aan de tand te voelen. Wouter de Winther blikt terug.
  • We zijn er nog niet, maar langzaam kunnen we ons verheugen op een zomer waar iets meer kan. Ook De Amsterdamse Zomer gaat door, met een reeks concerten in intieme setting. John Ewbank en Bas Smit vertellen bij Beau wat we kunnen verwachten.

De tekst gaat verder onder de video

Vanavond bij <em>Beau</em>: Bas Smit, John Ewbank, Wouter de Winther en meer Vanavond bij Beau: Al dagenlang gaat het over de zwabberende #vaccinatiestrategie in Nederland. Vandaag had de Tweede Kamer de kans om Hugo de Jonge en Mark Rutte hierover aan de tand te voelen. Wouter de Winther blikt terug. We zijn er nog niet, maar langzaam kunnen we ons verheugen op een zomer waar iets meer kan. Ook De Amsterdamse Zomer gaat door, met een reeks concerten in intieme setting. John Ewbank en Bas Smit vertellen bij Beau wat we kunnen verwachten. De tekst gaat verder onder de video In de nacht van 14 op 15 april 1912 ging de Titanic ten onder tijdens zijn eerste reis ooit. Inmiddels is het meer dan honderd jaar geleden, maar toch blijft het mysterie ons bezighouden. Filmjournalist Rene Mioch , historicus Dirk Musschoot en fan Selma Derks schuiven aan. Ze is de meest besproken schrijver van de afgelopen maanden: de 23-jarige Lale Gül. Ze geeft in haar debuutroman een inkijkje in de islamitische gemeenschap waarin ze opgroeide. Nu wordt ze bedreigd en heeft ze geen contact meer met haar familie. Bekijk de promo hierboven. Je kunt elke aflevering en de interessantste fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Beau gemist? Gijs Rademaker komt met nieuwe cijfers over de coronaregels Bekijk deze video » LuckyTV: Testvakantie Rhodos is regelrechte ramp: "Al twintig mensen spoorloos" Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Beau: Bas Smit, John Ewbank, Wouter de Winther en meer

  • In de nacht van 14 op 15 april 1912 ging de Titanic ten onder tijdens zijn eerste reis ooit. Inmiddels is het meer dan honderd jaar geleden, maar toch blijft het mysterie ons bezighouden. Filmjournalist Rene Mioch , historicus Dirk Musschoot en fan Selma Derks schuiven aan.
  • Ze is de meest besproken schrijver van de afgelopen maanden: de 23-jarige Lale Gül. Ze geeft in haar debuutroman een inkijkje in de islamitische gemeenschap waarin ze opgroeide. Nu wordt ze bedreigd en heeft ze geen contact meer met haar familie.

Bekijk de promo hierboven. Je kunt elke aflevering en de interessantste fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Beau: Bas Smit, John Ewbank, Wouter de Winther en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier