De Vooravond gemist? Rowwen Heze speelt nummer 'Hoe Lang Nog' (video)

De Vooravond gemist? Rowwen Heze speelt nummer 'Hoe Lang Nog' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

Nu ruim een jaar geleden schreef Rowwen Heze het nummer 'Hoe Lang Nog'. Het is nu nog steeds actueel en daarom speelt de band het nummer live bij De Vooravond.

<em>De Vooravond</em> gemist? Rowwen Heze speelt nummer 'Hoe Lang Nog' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Nu ruim een jaar geleden schreef Rowwen Heze het nummer 'Hoe Lang Nog'. Het is nu nog steeds actueel en daarom speelt de band het nummer live bij De Vooravond. Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Rowwen Heze speelt nummer 'Hoe Lang Nog' (video)

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Rowwen Heze speelt nummer 'Hoe Lang Nog' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier