Chateau Meiland gemist? Maxime maakt zwangerschap bekend met video, Martien helpt

Chateau Meiland gemist? Maxime maakt zwangerschap bekend met video, Martien helpt

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

<em>Chateau Meiland</em> gemist? Maxime maakt zwangerschap bekend met video, Martien helpt Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Maxime baalt er van dat haar droom van een eigen kledinglijn in duigen is gevallen. Om toch het leuke van het leven weer in te zien, gaat ze een videootje opnemen om de komst van de kleine Leroy aan te kondigen: Martien en Erica helpen, maar zoals altijd leidt dat tot chaos. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Maxime baalt er van dat haar droom van een eigen kledinglijn in duigen is gevallen. Om toch het leuke van het leven weer in te zien, gaat ze een videootje opnemen om de komst van de kleine Leroy aan te kondigen: Martien en Erica helpen, maar zoals altijd leidt dat tot chaos.

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland gemist? Maxime maakt zwangerschap bekend met video, Martien helpt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier