Chateau Meiland gemist? Complete paniek tijdens monteren fietsje voor Claire

Chateau Meiland gemist? Complete paniek tijdens monteren fietsje voor Claire

In huize Meiland wordt er gewerkt aan het monteren van een nieuwe fiets voor de kleine Claire. Dat kan nooit goed gaan...

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

<em>Chateau Meiland</em> gemist? Complete paniek tijdens monteren fietsje voor Claire In huize Meiland wordt er gewerkt aan het monteren van een nieuwe fiets voor de kleine Claire. Dat kan nooit goed gaan... Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Uiteraard heeft Martien geen zin om de fiets in elkaar te zetten, maar beginnen ze er toch aan. Al snel loopt het volledig uit de hand: "Je zegt R, met je smoel". KapotErgens halverwege lijkt alles mis te gaan: "Oh, mijn god! Alles gaat kapot", schreeuwt Martien. "Nou: daar gaat mijn fiets!" Bekijk het fragment van Chateau Meiland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Uiteraard heeft Martien geen zin om de fiets in elkaar te zetten, maar beginnen ze er toch aan. Al snel loopt het volledig uit de hand: "Je zegt R, met je smoel".

Kapot
Ergens halverwege lijkt alles mis te gaan: "Oh, mijn god! Alles gaat kapot", schreeuwt Martien. "Nou: daar gaat mijn fiets!"

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland gemist? Complete paniek tijdens monteren fietsje voor Claire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier