Chateau Meiland met groot nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland met groot nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland met groot nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Chateau Meiland: Martien, Erica, Maxime proberen fiets voor Claire in elkaar te zetten Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? Maxime maakt zwangerschap bekend met video, Martien helpt Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? Complete paniek tijdens monteren fietsje voor Claire Bekijk deze video » Martien Meiland recenseert songfestivalnummer Jeangu Macrooy: "Gaat het niet redden" (video) Bekijk deze video » De Meilandjes maken zich weer druk om van alles en er is groot nieuws te melden. Chateau Meiland is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl en via Gids.tv. DiarreePaniek op de boerderij van de familie Meiland: Er komt diarree uit de strijkbout. En Martien heeft niets meer om aan te trekken. Coronakilo'sHet mag dan mode zijn om gaten in je broek te hebben, daar hoeft je Martien niet voor te bellen. Hij gaat nieuwe kopen; een maatje groter voor de coronakilo's en met voldoende ruimte in het bassin. NieuwsOok Maxime doft zich helemaal op: ze heeft groot nieuws. Chateau Meiland: Martien en Erica in paniek door enorme lekkage in paardenstal Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien gaat los op Anita Meyer in nieuwe auto Bekijk deze video » Video: Martien Meiland blij dat je niet meer aan postzegels hoeft te likken, "Vies joh" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De Meilandjes maken zich weer druk om van alles en er is groot nieuws te melden.

Chateau Meiland is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl en via Gids.tv.

Diarree
Paniek op de boerderij van de familie Meiland: Er komt diarree uit de strijkbout. En Martien heeft niets meer om aan te trekken.

Coronakilo's
Het mag dan mode zijn om gaten in je broek te hebben, daar hoeft je Martien niet voor te bellen. Hij gaat nieuwe kopen; een maatje groter voor de coronakilo's en met voldoende ruimte in het bassin.

Nieuws
Ook Maxime doft zich helemaal op: ze heeft groot nieuws.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier