Op1 gemist? Joost Vullings over vertrek Sidney Smeets: "Situatie was niet houdbaar"

Op1 gemist? Joost Vullings over vertrek Sidney Smeets: "Situatie was niet houdbaar"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Joost Vullings over vertrek Sidney Smeets: &quot;Situatie was niet houdbaar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Sidney Smeets kreeg deze week flink wat kritiek te verduren. Donderdag barstte de bom, zo stelt Joost Vullings: "Hij werd vanochtend wakker en dacht: deze situatie is niet langer houdbaar. Dit was niet goed voor het aanzien van de partij en van de Kamer." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Joost Vullings over vertrek Sidney Smeets: "Situatie was niet houdbaar"

Sidney Smeets kreeg deze week flink wat kritiek te verduren. Donderdag barstte de bom, zo stelt Joost Vullings: "Hij werd vanochtend wakker en dacht: deze situatie is niet langer houdbaar. Dit was niet goed voor het aanzien van de partij en van de Kamer."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Joost Vullings over vertrek Sidney Smeets: "Situatie was niet houdbaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier