Op1 gemist? Ank Bijleveld vond terugtrekken uit Afghanistan "geen makkelijk besluit"

Op1 gemist? Ank Bijleveld vond terugtrekken uit Afghanistan "geen makkelijk besluit"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Demissionair minister van Defensie Ank Bijleveld sprak donderdag bij Op1 over het besluit van de NAVO om dit jaar alle militairen terug te trekken uit Afghanistan. Volgens haar was dit "geen makkelijk besluit". Jort Kelder wil weten of het nou een overwinning of een capitulatie is dat de troepen zich terugtrekken; Bijleveld is het met geen van beide eens.

<em>Op1</em> gemist? Ank Bijleveld vond terugtrekken uit Afghanistan &quot;geen makkelijk besluit&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Demissionair minister van Defensie Ank Bijleveld sprak donderdag bij Op1 over het besluit van de NAVO om dit jaar alle militairen terug te trekken uit Afghanistan. Volgens haar was dit "geen makkelijk besluit". Jort Kelder wil weten of het nou een overwinning of een capitulatie is dat de troepen zich terugtrekken; Bijleveld is het met geen van beide eens. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Ank Bijleveld vond terugtrekken uit Afghanistan "geen makkelijk besluit"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ank Bijleveld vond terugtrekken uit Afghanistan "geen makkelijk besluit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier