Op1 gemist? Anne Minnee showt vol trots prijs voor Tienermoeder van het Jaar

Op1 gemist? Anne Minnee showt vol trots prijs voor Tienermoeder van het Jaar

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tara Boxman was achttien jaar geleden zelf een tienermoeder, maar zij ziet dat er de afgelopen jaren niets is veranderd aan het stigma dat tienermoeders met zich meedragen. Daarom heeft ze de prijs voor Tienermoeder van het Jaar bedacht, om het taboe te doorbreken. Anne Minnee, de eerste winnares, laat haar prijs vol trots zien bij Op1.

<em>Op1</em> gemist? Anne Minnee showt vol trots prijs voor Tienermoeder van het Jaar Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tara Boxman was achttien jaar geleden zelf een tienermoeder, maar zij ziet dat er de afgelopen jaren niets is veranderd aan het stigma dat tienermoeders met zich meedragen. Daarom heeft ze de prijs voor Tienermoeder van het Jaar bedacht, om het taboe te doorbreken. Anne Minnee, de eerste winnares, laat haar prijs vol trots zien bij Op1. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Anne Minnee showt vol trots prijs voor Tienermoeder van het Jaar

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Anne Minnee showt vol trots prijs voor Tienermoeder van het Jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier