World Press Photo-winnaar Jasper Doest vertelt bij Op1 over vriendschap met duiven

World Press Photo-winnaar Jasper Doest vertelt bij Op1 over vriendschap met duiven

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Bij de uitreiking van de World Press Photo Awards viel er ook een Nederlander in de prijzen. Jasper Doest won in de categorie Natuur voor zijn foto over de vriendschap van zijn familie met twee duiven. Hij vertelt gekscherend: "Om een zenuwinzinking te voorkomen ben ik de vogels op mijn balkon gaan fotograferen."

World Press Photo-winnaar <em>Jasper Doest</em> vertelt bij <em>Op1</em> over vriendschap met duiven Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Bij de uitreiking van de World Press Photo Awards viel er ook een Nederlander in de prijzen. Jasper Doest won in de categorie Natuur voor zijn foto over de vriendschap van zijn familie met twee duiven. Hij vertelt gekscherend: "Om een zenuwinzinking te voorkomen ben ik de vogels op mijn balkon gaan fotograferen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
World Press Photo-winnaar Jasper Doest vertelt bij Op1 over vriendschap met duiven

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op World Press Photo-winnaar Jasper Doest vertelt bij Op1 over vriendschap met duiven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier