Special Doula's van de Stad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Doula's van de Stad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Doula's van de Stad gemist? Bekijk hier de hele uitzending Doula's van de Stad volgt Adelheid Roosens bewondering voor vrouwen die in de haarvaten van hun wijken en stad dagelijks klaarstaan voor een ander. Wat drijft hen? Hoe komt het dat zij zo belangeloos kunnen geven? SamenDe in 2020 geplande theatervoorstelling met tachtig vrouwen kon door de coronamaatregelen niet doorgaan. Adelheid bracht zeven van deze vrouwen alsnog samen om het gestarte repetitieproces via intieme Zoomsessies voort te zetten. SteunNet als een Doula - zij die jou gidst - geven deze vrouwen vanuit kundigheid en eigen ervaring steun aan hun gemeenschappen. Ondanks hun totaal verschillende achtergronden ontdekken de vrouwen dat er meer is wat hen bindt dan zij verwacht hadden. Op1 gemist? Adelheid Roosen blikt terug op historische tv-ruzie bij Sonja Barend Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Hugo Borst constateert Alzheimer bij Adelheid Roosen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Doula's van de Stad volgt Adelheid Roosens bewondering voor vrouwen die in de haarvaten van hun wijken en stad dagelijks klaarstaan voor een ander. Wat drijft hen? Hoe komt het dat zij zo belangeloos kunnen geven?

Samen
De in 2020 geplande theatervoorstelling met tachtig vrouwen kon door de coronamaatregelen niet doorgaan. Adelheid bracht zeven van deze vrouwen alsnog samen om het gestarte repetitieproces via intieme Zoomsessies voort te zetten.

Steun
Net als een Doula - zij die jou gidst - geven deze vrouwen vanuit kundigheid en eigen ervaring steun aan hun gemeenschappen. Ondanks hun totaal verschillende achtergronden ontdekken de vrouwen dat er meer is wat hen bindt dan zij verwacht hadden.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Special Doula's van de Stad gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier