Bekijk Danny's wereld aflevering 11: pedo-activist Nelson M. vindt dat hij niets fout doet

Bekijk Danny's wereld aflevering 11: pedo-activist Nelson M. vindt dat hij niets fout doet

Danny Ghosen sprak eerder al met pedo-activist Nelson M. voor een aflevering van Danny op straat. M. moest na de uitzending vluchten naar het buitenland, omdat hij zijn leven in Nederland niet zeker was. Ook is er een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd. Toch vindt hij zelf dat hij niets fout heeft gedaan.

Lees verder onder de video.

Bekijk <em>Danny's wereld</em> aflevering 11: pedo-activist Nelson M. vindt dat hij niets fout doet Danny Ghosen sprak eerder al met pedo-activist Nelson M. voor een aflevering van Danny op straat. M. moest na de uitzending vluchten naar het buitenland, omdat hij zijn leven in Nederland niet zeker was. Ook is er een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd. Toch vindt hij zelf dat hij niets fout heeft gedaan. Lees verder onder de video. 11.000 foto'sGhosen wijst M. er nog even fijntjes op dat hij 11.000 plaatjes van naakte kinderen op zijn computer heeft staan, iets dat geen enkele rationele Nederlander normaal vindt. Volgens M. gaat het echter om 'gewone' nudisten- en modellenfoto's. M. denkt dan ook dat geen enkele rechter hem hiervoor zal veroordelen. Het OM denkt daar duidelijk anders over: M. staat internationaal geregistreerd en wordt gearresteerd zodra justitie hem in het oog krijgt. Bekijk de aflevering van Danny's wereld over Nelson M. hierboven. Danny's wereld is elke donderdag rond 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny's wereld terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Danny's Wereld: pedo-activist Nelson over vlucht naar buitenland Bekijk deze video » Video: pedo-activist Nelson M. bang gedood te worden in Nederland Bekijk deze video »
TV :
Bekijk Danny's wereld aflevering 11: pedo-activist Nelson M. vindt dat hij niets fout doet

11.000 foto's
Ghosen wijst M. er nog even fijntjes op dat hij 11.000 plaatjes van naakte kinderen op zijn computer heeft staan, iets dat geen enkele rationele Nederlander normaal vindt. Volgens M. gaat het echter om 'gewone' nudisten- en modellenfoto's. M. denkt dan ook dat geen enkele rechter hem hiervoor zal veroordelen. Het OM denkt daar duidelijk anders over: M. staat internationaal geregistreerd en wordt gearresteerd zodra justitie hem in het oog krijgt.

Bekijk de aflevering van Danny's wereld over Nelson M. hierboven.

Danny's wereld is elke donderdag rond 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny's wereld terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV