Beau gemist? Bas Smit en John Ewbank over De Amsterdamse Zomer-concerten

Beau gemist? Bas Smit en John Ewbank over De Amsterdamse Zomer-concerten

John Ewbank en Bas Smit organiseren dit jaar wederom een aantal, coronaproof, concerten in het Olympisch Stadion in Amsterdam: De Amsterdamse Zomer. Ze doen het vooral voor de lol en verdienen er geen geld mee, vertelt Smit: "We doen dit echt omdat het fun is. Het is te klein om te knallen. We doen dit voor de gasten en de artiesten."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Bas Smit en John Ewbank over <em>De Amsterdamse Zomer</em>-concerten John Ewbank en Bas Smit organiseren dit jaar wederom een aantal, coronaproof, concerten in het Olympisch Stadion in Amsterdam: De Amsterdamse Zomer. Ze doen het vooral voor de lol en verdienen er geen geld mee, vertelt Smit: "We doen dit echt omdat het fun is. Het is te klein om te knallen. We doen dit voor de gasten en de artiesten." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Bas Smit en John Ewbank over De Amsterdamse Zomer-concerten


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Bas Smit en John Ewbank over De Amsterdamse Zomer-concerten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier