Beau over boek Sidney Smeets: "Dan moet je wel ongelofelijk veel lef hebben"

Beau over boek Sidney Smeets: "Dan moet je wel ongelofelijk veel lef hebben"

Kersvers Tweede Kamerlid Sidney Smeets (D66) stapt een paar weken na zijn installatie alweer op na beschuldigingen aan zijn adres van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Smeets komt uitgerekend nu met een nieuw boek over homo-emancipatie, en dat schiet bij Beau van Erven Dorens in het verkeerde keelgat: "Je moet wel ongelofelijk veel lef hebben..."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

<em>Beau</em> over boek <em>Sidney Smeets</em>: &quot;Dan moet je wel ongelofelijk veel lef hebben&quot; Kersvers Tweede Kamerlid Sidney Smeets (D66) stapt een paar weken na zijn installatie alweer op na beschuldigingen aan zijn adres van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Smeets komt uitgerekend nu met een nieuw boek over homo-emancipatie, en dat schiet bij Beau van Erven Dorens in het verkeerde keelgat: "Je moet wel ongelofelijk veel lef hebben..." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv. Gerard SpongVolgens politiek commentator Wouter de Winther kan het maar zo gebeuren dat de hele carrière van Smeets in elkaar stort. Hij was advocaat bij het kantoor van Gerard Spong, waar hij zich inzette voor LHBTQ-rechten, maar ook daar beraadt men zich nu op zijn positie. Volgens Van Erven Dorens is de combinatie van Smeets' specialisatie en de berichten die hij verstuurde "stuitend". Bekijk het fragment van Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau over boek Sidney Smeets: "Dan moet je wel ongelofelijk veel lef hebben"

Gerard Spong
Volgens politiek commentator Wouter de Winther kan het maar zo gebeuren dat de hele carrière van Smeets in elkaar stort. Hij was advocaat bij het kantoor van Gerard Spong, waar hij zich inzette voor LHBTQ-rechten, maar ook daar beraadt men zich nu op zijn positie. Volgens Van Erven Dorens is de combinatie van Smeets' specialisatie en de berichten die hij verstuurde "stuitend".

Bekijk het fragment van Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau over boek Sidney Smeets: "Dan moet je wel ongelofelijk veel lef hebben" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier