Video: Beau van Erven Dorens duikt in de wondere wereld van Titanic

Video: Beau van Erven Dorens duikt in de wondere wereld van Titanic

109 jaar geleden, in 1912, ging de Titanic ten onder tijdens zijn allereerste reis ooit. Het is al heel lang geleden maar het verhaal blijft tot de verbeelding spreken. Beau van Erven Dorens sprak er donderdagavond uitgebreid over met historicus Dirk Musschoot, die wel snapt waarom het verhaal zo is blijven hangen en er een boek over schreef.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

Video: Beau van Erven Dorens duikt in de wondere wereld van <em>Titanic</em> 109 jaar geleden, in 1912, ging de Titanic ten onder tijdens zijn allereerste reis ooit. Het is al heel lang geleden maar het verhaal blijft tot de verbeelding spreken. Beau van Erven Dorens sprak er donderdagavond uitgebreid over met historicus Dirk Musschoot, die wel snapt waarom het verhaal zo is blijven hangen en er een boek over schreef. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 15 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Video: Beau van Erven Dorens duikt in de wondere wereld van Titanic


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Beau van Erven Dorens duikt in de wondere wereld van Titanic of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier