Vrijdag in de 5 Uur Show: Rick Evers & Patricia Paay

Vrijdag in de 5 Uur Show: Rick Evers & Patricia Paay

Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Royaltyverslaggever Rick Evers schreef een boek over koningin Máxima
  • Skater Marieke Molewijk over Olympische Spelen in Tokio
  • Gezondheidsjournalist Rinke van den Brink over zijn boek 'Ik ben er weer: Zwaar ziek, gered door de psychiater'
  • Patricia Paay is de sidekick
  • Het laatste nieuws

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder

Vrijdag in de <em>5 Uur Show</em>: Rick Evers &amp; Patricia Paay Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: Royaltyverslaggever Rick Evers schreef een boek over koningin Máxima Skater Marieke Molewijk over Olympische Spelen in Tokio Gezondheidsjournalist Rinke van den Brink over zijn boek 'Ik ben er weer: Zwaar ziek, gered door de psychiater' Patricia Paay is de sidekick Het laatste nieuws Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Gordon verrast emotionele Patricia Paay op 72e verjaardag met optreden Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in de 5 Uur Show: Rick Evers & Patricia Paay

De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.



Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in de 5 Uur Show: Rick Evers & Patricia Paay of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier