Heftig: politie Chicago deelt beelden doodschieten 13-jarige Adam Toledo

Heftig: politie Chicago deelt beelden doodschieten 13-jarige Adam Toledo

Het politiekorps van Chicago heeft onder druk van de autoriteiten en de media beelden vrijgegeven van het neerschieten van de 13-jarige Adam Toledo, in de nacht van 28 op 29 maart. Op de video, gemaakt met een bodycam, is te zien hoe agenten de jongen manen te stoppen, hem vragen zijn handen omhoog te doen en vervolgens een schot lossen.

Ongewapend?
Dat schot blijkt later dodelijk te zijn geweest. Wat precies voorafging aan de beelden is niet helemaal duidelijk, waardoor de exacte toedracht vooralsnog lastig vast te stellen is. Volgens de advocaat van Toledo was hij ongewapend, het parket weerspreekt dat echter. Bekijk de heftige video van Nu.nl hieronder.

Heftig: politie Chicago deelt beelden doodschieten 13-jarige <em>Adam Toledo</em> Het politiekorps van Chicago heeft onder druk van de autoriteiten en de media beelden vrijgegeven van het neerschieten van de 13-jarige Adam Toledo, in de nacht van 28 op 29 maart. Op de video, gemaakt met een bodycam, is te zien hoe agenten de jongen manen te stoppen, hem vragen zijn handen omhoog te doen en vervolgens een schot lossen. Ongewapend?Dat schot blijkt later dodelijk te zijn geweest. Wat precies voorafging aan de beelden is niet helemaal duidelijk, waardoor de exacte toedracht vooralsnog lastig vast te stellen is. Volgens de advocaat van Toledo was hij ongewapend, het parket weerspreekt dat echter. Bekijk de heftige video van Nu.nl hieronder. Bekijk ook Schietpartij Chicago: bekijk heftige beelden van moment dat schieten begint Bekijk deze video »


Jouw mening
Reageer hieronder op 'Heftig: politie Chicago deelt beelden doodschieten 13-jarige Adam Toledo'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier