Vrijdag in The Voice Kids: meisje emotioneel als haar droom uitkomt

Vrijdag in The Voice Kids: meisje emotioneel als haar droom uitkomt

Vrijdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van The Voice Kids. In een voorproefje is te zien dat er weer meer dan genoeg jong talent op het podium staat, en dat Ilse DeLange het letterlijk aan de stok krijgt met Ali B.

Lees verder onder de video.

Vrijdag in <em>The Voice Kids</em>: meisje emotioneel als haar droom uitkomt Vrijdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van The Voice Kids. In een voorproefje is te zien dat er weer meer dan genoeg jong talent op het podium staat, en dat Ilse DeLange het letterlijk aan de stok krijgt met Ali B. Lees verder onder de video. ‘Nu opeens sta ik hier!’Een meisje dat meedoet aan The Voice Kids vertelt dat er met haar optreden een droom werkelijkheid wordt. “Dan beeld ik me altijd in dat ik daar stond. En dat iedereen voor mij draaide. En nu opeens sta ik hier!”, aldus het emotionele zangeresje. Bekijk de promo voor The Voice Kids van vrijdag 16 april in de video hierboven. The Voice Kids is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. The Voice Kids gemist? Faela met zelfgeschreven nummer Wild And Free Bekijk deze video » The Voice Kids: Ali B herkent ‘kleine Alex’ niet: ‘Bro, wat heb je gegeten man?!’ Bekijk deze video »

‘Nu opeens sta ik hier!’
Een meisje dat meedoet aan The Voice Kids vertelt dat er met haar optreden een droom werkelijkheid wordt. “Dan beeld ik me altijd in dat ik daar stond. En dat iedereen voor mij draaide. En nu opeens sta ik hier!”, aldus het emotionele zangeresje.

Bekijk de promo voor The Voice Kids van vrijdag 16 april in de video hierboven.

The Voice Kids is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in The Voice Kids: meisje emotioneel als haar droom uitkomt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier