Martien Meiland recenseert songfestivalnummer Jeangu Macrooy: "Gaat het niet redden" (video)

Martien Meiland recenseert songfestivalnummer Jeangu Macrooy: "Gaat het niet redden" (video)

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Martien is niet helemaal te spreken over de songfestivalinzending van Jeangu Macrooy, ondanks dat hij het een goede zanger vindt: "Dat nummer, dat gaat het niet redden. Zijn mooie soulstem komt er in dit liedje helemaal niet uit." Ook de kleding van de zanger blijkt niet helemaal naar zijn smaak. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder.

Martien Meiland recenseert songfestivalnummer <em>Jeangu Macrooy</em>: &quot;Gaat het niet redden&quot; (video) Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Martien is niet helemaal te spreken over de songfestivalinzending van Jeangu Macrooy, ondanks dat hij het een goede zanger vindt: "Dat nummer, dat gaat het niet redden. Zijn mooie soulstem komt er in dit liedje helemaal niet uit." Ook de kleding van de zanger blijkt niet helemaal naar zijn smaak. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Nederland Songfestival 2021: Jeangu Macrooy - Birth Of A New Age Bekijk deze video »

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland recenseert songfestivalnummer Jeangu Macrooy: "Gaat het niet redden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier