Vera seizoen 1 vanaf vrijdag te zien op RTL 8: bekijk de trailer

Vera seizoen 1 vanaf vrijdag te zien op RTL 8: bekijk de trailer

Vanaf vanavond kun je weer genieten van het eerste seizoen van de populaire Britse detectiveserie Vera. Van deze serie zijn inmiddels al tien seizoenen gemaakt en het verhaal is gebaseerd op de boeken van Ann Cleeves. Vera volgt de avonturen van inspecteur Vera Stanhope, die in het Engelse Northumberland allerlei misdaadzaken probeert op te lossen.

Bekijk de trailer van het eerste seizoen van Vera in de video hieronder.

Het eerste seizoen van Vera is vanaf vrijdag 16 april wekelijks om 20.25 uur te zien op RTL 8. Je kunt de afleveringen van Vera terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vera</em> seizoen 1 vanaf vrijdag te zien op RTL 8: bekijk de trailer Vanaf vanavond kun je weer genieten van het eerste seizoen van de populaire Britse detectiveserie Vera. Van deze serie zijn inmiddels al tien seizoenen gemaakt en het verhaal is gebaseerd op de boeken van Ann Cleeves. Vera volgt de avonturen van inspecteur Vera Stanhope, die in het Engelse Northumberland allerlei misdaadzaken probeert op te lossen. Bekijk de trailer van het eerste seizoen van Vera in de video hieronder. Het eerste seizoen van Vera is vanaf vrijdag 16 april wekelijks om 20.25 uur te zien op RTL 8. Je kunt de afleveringen van Vera terugkijken bij Gids.tv. Trailer: tv-première A Star Is Born met Lady Gaga donderdag te zien op Net5 Bekijk deze video » Bekijk trailer Selena, The Series Part 2: vanaf 4 mei te zien op Netflix Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vera seizoen 1 vanaf vrijdag te zien op RTL 8: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier