Zien: Sergio Pérez valt uit met lekke band in vrije training 1 (GP van Emilia-Romagna)

Zien: Sergio Pérez valt uit met lekke band in vrije training 1 (GP van Emilia-Romagna)

Coureur Sergio Pérez wordt vooralsnog geteisterd door pech bij zijn dienstverband voor Red Bull Racing. In de opwarmronde voor de GP van Bahrein kwam zijn auto stil te staan, waarna Pérez zich van een twintigste plek moest terugvechten. In de eerste vrije training voor de GP van Emilia-Romagna viel de Spanjaard uit met een lekke band.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Sergio Pérez</em> valt uit met lekke band in <em>vrije training 1</em> (GP van Emilia-Romagna) Coureur Sergio Pérez wordt vooralsnog geteisterd door pech bij zijn dienstverband voor Red Bull Racing. In de opwarmronde voor de GP van Bahrein kwam zijn auto stil te staan, waarna Pérez zich van een twintigste plek moest terugvechten. In de eerste vrije training voor de GP van Emilia-Romagna viel de Spanjaard uit met een lekke band. Lees verder onder de video. Touché?Op het moment dat Pérez zijn auto aan de kant zet in de vrije training, is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Heeft er wellicht ergens een touché met een andere coureur plaatsgevonden? Even verderop moet ook Esteban Ocon zijn auto langs de kant van de baan parkeren. Bekijk de beelden van Sergio Pérez hierboven. Bekijk ook Formule 1 GP Bahrein: Auto Sergio Perez valt uit tijdens de formatieronde Bekijk deze video » Formule 1: Lewis Hamilton wint GP van Bahrein, Verstappen wordt tweede Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Sergio Pérez valt uit met lekke band in vrije training 1 (GP van Emilia-Romagna)

Touché?
Op het moment dat Pérez zijn auto aan de kant zet in de vrije training, is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Heeft er wellicht ergens een touché met een andere coureur plaatsgevonden? Even verderop moet ook Esteban Ocon zijn auto langs de kant van de baan parkeren.

Bekijk de beelden van Sergio Pérez hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sergio Pérez valt uit met lekke band in vrije training 1 (GP van Emilia-Romagna) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier