Katja Schuurman over Goed Fout en cancelcultuur: 'Soms schud ik de boel expres een beetje op'

Katja Schuurman over Goed Fout en cancelcultuur: 'Soms schud ik de boel expres een beetje op'

Katja Schuurman sprak vrijdagochtend met Frank Dane over haar veelbesproken programma Goed Fout, waar ze trots op is: "Het gaat ergens over."

'We zijn overgevoelig'
De PowNed-productie behandelt de huidige cancelcultuur in Nederland en bespreekt op komische wijze wat wel en niet kan: "We zijn overgevoelig maar ik denk ook dat we een poos te lomp en gevoelloos zijn geweest. We zitten nu wel in een tijd waarin je echt retebang bent om iemand te kwetsen en daardoor je excuses moet aanbieden", aldus Schuurman.

Tekst gaat verder onder de video

Katja Schuurman over <em>Goed Fout</em> en cancelcultuur: 'Soms schud ik de boel expres een beetje op' Katja Schuurman sprak vrijdagochtend met Frank Dane over haar veelbesproken programma Goed Fout, waar ze trots op is: "Het gaat ergens over." 'We zijn overgevoelig'De PowNed-productie behandelt de huidige cancelcultuur in Nederland en bespreekt op komische wijze wat wel en niet kan: "We zijn overgevoelig maar ik denk ook dat we een poos te lomp en gevoelloos zijn geweest. We zitten nu wel in een tijd waarin je echt retebang bent om iemand te kwetsen en daardoor je excuses moet aanbieden", aldus Schuurman. Tekst gaat verder onder de video 'Boel opschudden'Heeft de presentatrice daar zelf ook weleens mee te maken, vraagt Dane zich af: "Nou, best wel vaak. Ik ben een redelijke flapuit. Misschien doe ik het soms ook wel een beetje om de boel een beetje op te schudden." Bekijk de video van Radio 538 hierboven. Het programma Goed Fout is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Goed Fout terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sander Schimmelpenninck in Goed Fout: "Ik word regelmatig met de dood bedreigd" Bekijk deze video »
Show :
Katja Schuurman over Goed Fout en cancelcultuur: 'Soms schud ik de boel expres een beetje op'

'Boel opschudden'
Heeft de presentatrice daar zelf ook weleens mee te maken, vraagt Dane zich af: "Nou, best wel vaak. Ik ben een redelijke flapuit. Misschien doe ik het soms ook wel een beetje om de boel een beetje op te schudden." Bekijk de video van Radio 538 hierboven.

Het programma Goed Fout is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Goed Fout terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Katja Schuurman over Goed Fout en cancelcultuur: 'Soms schud ik de boel expres een beetje op' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier