Stilte! A.U.B.: Nadine maakt na twee stappen al geluid: ‘Wat errug!’

Stilte! A.U.B.: Nadine maakt na twee stappen al geluid: ‘Wat errug!’

Nadine doet mee aan het programma Stilte! A.U.B. en krijgt een behoorlijke uitdaging voor haar kiezen. Ze moet door een schatkamer zien te komen zonder geluid te maken, en dit gaat dan ook al snel mis. “Wat errug!”, is haar reactie. In de uitzending van vanavond is ook voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk te gast.

Bekijk het fragment van Stilte! A.U.B. in de video hieronder.

Stilte! A.U.B. is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stilte! A.U.B. terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Stilte! A.U.B.</em>: Nadine maakt na twee stappen al geluid: ‘Wat errug!’ Nadine doet mee aan het programma Stilte! A.U.B. en krijgt een behoorlijke uitdaging voor haar kiezen. Ze moet door een schatkamer zien te komen zonder geluid te maken, en dit gaat dan ook al snel mis. “Wat errug!”, is haar reactie. In de uitzending van vanavond is ook voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk te gast. Bekijk het fragment van Stilte! A.U.B. in de video hieronder. Stilte! A.U.B. is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stilte! A.U.B. terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Stilte! A.U.B.: zenuwslopend lopende band-spel maakt te veel herrie Bekijk deze video » Stilte! A.U.B.: Giel de Winter baant zich een weg door operatiekamer Bekijk deze video »
TV :
Stilte! A.U.B.: Nadine maakt na twee stappen al geluid: ‘Wat errug!’Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV