Onze Boerderij in Europa: Agnes (BZV) moet geld bijverdienen om boerin te blijven

Onze Boerderij in Europa: Agnes (BZV) moet geld bijverdienen om boerin te blijven

Veel mensen kennen Agnes nog van haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw. In het programma Onze Boerderij in Europa doet ze een boekje open over haar werk en leven als boerin. En ze vertelt dat ze het bepaald niet makkelijk heeft, aangezien ze geld bij moet verdienen om boerin te kunnen blijven. Daarom denkt ze aan verhuizen naar het buitenland.

Bekijk het fragment van Onze Boerderij In Europa hieronder.

Onze Boerderij In Europa is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij In Europa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Onze Boerderij in Europa</em>: Agnes (<em>BZV</em>) moet geld bijverdienen om boerin te blijven Veel mensen kennen Agnes nog van haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw. In het programma Onze Boerderij in Europa doet ze een boekje open over haar werk en leven als boerin. En ze vertelt dat ze het bepaald niet makkelijk heeft, aangezien ze geld bij moet verdienen om boerin te kunnen blijven. Daarom denkt ze aan verhuizen naar het buitenland. Bekijk het fragment van Onze Boerderij In Europa hieronder. Onze Boerderij In Europa is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij In Europa terugkijken bij Gids.tv. Boer Zoekt Vrouw-Steffi in Onze Boerderij In Europa: ‘Paardenwereld is keihard’ Bekijk deze video » Boer Zoekt Vrouw-Michelle vertelt in Onze Boerderij In Europa over huwelijksaanzoek Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV