Zien: Nikkie de Jager onthult nieuwe tattoo om ultieme vrijheid te vieren

Zien: Nikkie de Jager onthult nieuwe tattoo om ultieme vrijheid te vieren

Nikkie de Jager heeft een nieuwe tatoeage laten zetten om haar ultieme vrijheid te vieren. De make-up-expert heeft speciaal voor deze gelegenheid een video opgenomen waarin ze transformeert tot een prinses met de kleuren van de trans-vlag. “Ik heb een tattoo laten zetten die het volledig omarmen van mezelf representeert”, aldus NikkieTutorials.

Bekijk de video waarin Nikkie de Jager haar nieuwe tattoo onthult hieronder.

Zien: <em>Nikkie de Jager</em> onthult nieuwe tattoo om ultieme vrijheid te vieren Nikkie de Jager heeft een nieuwe tatoeage laten zetten om haar ultieme vrijheid te vieren. De make-up-expert heeft speciaal voor deze gelegenheid een video opgenomen waarin ze transformeert tot een prinses met de kleuren van de trans-vlag. “Ik heb een tattoo laten zetten die het volledig omarmen van mezelf representeert”, aldus NikkieTutorials. Bekijk de video waarin Nikkie de Jager haar nieuwe tattoo onthult hieronder. Nikkie Tutorials in Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star: ‘Ze kunnen beter dan dit’ Bekijk deze video » Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star: bekijk prachtige creaties met neon make-up Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nikkie de Jager onthult nieuwe tattoo om ultieme vrijheid te vieren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier