Auto Max Verstappen valt stil in vrije training 2: ‘Something broke’ (GP Emilia-Romagna)

Auto Max Verstappen valt stil in vrije training 2: ‘Something broke’ (GP Emilia-Romagna)

Max Verstappen heeft de tweede vrije training voor de GP van Emilia-Romagna niet kunnen uitrijden. Zijn Red Bull-wagen viel ineens stil.

Lees verder onder de video.

Auto <em>Max Verstappen</em> valt stil in vrije training 2: ‘Something broke’ (GP Emilia-Romagna) Max Verstappen heeft de tweede vrije training voor de GP van Emilia-Romagna niet kunnen uitrijden. Zijn Red Bull-wagen viel ineens stil. Lees verder onder de video. Wat is er gebeurd met de auto van Max Verstappen?In eerste instantie lijkt het erop dat Verstappen niet precies weet wat er met zij bolide aan de hand is. De wagen valt stil en hij moet naar de kant. “Something broke”, aldus de Formule 1-courreur. In de eerste vrije training kreeg Verstappen’s ploeggenoot Sergio Pérez al een lekke band. Bekijk de beelden van Max Verstappen hierboven. De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is zondag 18 april om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 16 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Formule 1. Formule 1: Lewis Hamilton wint GP van Bahrein, Verstappen wordt tweede Bekijk deze video » Zien: Sergio Pérez valt uit met lekke band in vrije training 1 (GP van Emilia-Romagna) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Auto Max Verstappen valt stil in vrije training 2: ‘Something broke’ (GP Emilia-Romagna)

Wat is er gebeurd met de auto van Max Verstappen?
In eerste instantie lijkt het erop dat Verstappen niet precies weet wat er met zij bolide aan de hand is. De wagen valt stil en hij moet naar de kant. “Something broke”, aldus de Formule 1-courreur. In de eerste vrije training kreeg Verstappen’s ploeggenoot Sergio Pérez al een lekke band.

Bekijk de beelden van Max Verstappen hierboven.

De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is zondag 18 april om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 16 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Formule 1.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Auto Max Verstappen valt stil in vrije training 2: ‘Something broke’ (GP Emilia-Romagna) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier