#Ajouad: wie is de 'witte man' en waar staat hij voor?

#Ajouad: wie is de 'witte man' en waar staat hij voor?

In het programma #Ajouad doet Ajouad el Miloudi onderzoek naar sekisme en racisme. Hij wil meer weten over ‘de witte man’, die regelmatig ter sprake komt in discussies rond Black Lives Matter en #metoo. Hij wil weten wie deze witte man is en waar hij voor staat, hij gaat onder meer in gesprek met Jelle.

Bekijk het fragment van #Ajouad in de video hieronder.

#Ajouad is elke donderdag rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de afleveringen van #Ajouad terugkijken bij Gids.tv.

<em>#Ajouad</em>: wie is de 'witte man' en waar staat hij voor? In het programma #Ajouad doet Ajouad el Miloudi onderzoek naar sekisme en racisme. Hij wil meer weten over ‘de witte man’, die regelmatig ter sprake komt in discussies rond Black Lives Matter en #metoo. Hij wil weten wie deze witte man is en waar hij voor staat, hij gaat onder meer in gesprek met Jelle. Bekijk het fragment van #Ajouad in de video hieronder. #Ajouad is elke donderdag rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de afleveringen van #Ajouad terugkijken bij Gids.tv. Ajouad el Miloudi over driedelige serie #Ajouad: "Witte man, vleeseters en de joden" Bekijk deze video » #Ajouad: Nederlandse Indy Mellink neergesabeld door Piers Morgan om kaartspel Bekijk deze video »
TV :
#Ajouad: wie is de 'witte man' en waar staat hij voor?Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op #Ajouad: wie is de 'witte man' en waar staat hij voor? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier