Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Emilia-Romagna

Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Emilia-Romagna

Een flinke tegenvaller voor Red Bull Racing in de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Emilia-Romagna. Enkele weken geleden was de auto van Max Verstappen duidelijk de snelste, ook in de vrije trainingen, maar dat was vrijdag niet het geval.

Lees verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 1</em> Formule 1 GP van Emilia-Romagna Een flinke tegenvaller voor Red Bull Racing in de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Emilia-Romagna. Enkele weken geleden was de auto van Max Verstappen duidelijk de snelste, ook in de vrije trainingen, maar dat was vrijdag niet het geval. Lees verder onder de video. MercedesDe coureurs van Mercedes, Valtteri Bottas en Lewis Hamilton, zetten respectievelijk de eerste en tweede tijd neer in de vrije training. Max Verstappen zat daar niet ver achter, maar hij bleek niet snel genoeg voor de eerste tijd. Achter Verstappen eindigden achtereenvolgens Charles Leclerc, Pierre Gasly, Carlos Sainz en voormalig wereldkampioen Fernando Alonso. Bekijk de samenvatting van vrije training 1 voor de GP van Emilia-Romagna hierboven. De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is zondag 18 april om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 16 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Formule 1. Bekijk ook Zien: Sergio Pérez valt uit met lekke band in vrije training 1 (GP van Emilia-Romagna) Bekijk deze video » Auto Max Verstappen valt stil in vrije training 2: ‘Something broke’ (GP Emilia-Romagna) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Emilia-Romagna

Mercedes
De coureurs van Mercedes, Valtteri Bottas en Lewis Hamilton, zetten respectievelijk de eerste en tweede tijd neer in de vrije training. Max Verstappen zat daar niet ver achter, maar hij bleek niet snel genoeg voor de eerste tijd. Achter Verstappen eindigden achtereenvolgens Charles Leclerc, Pierre Gasly, Carlos Sainz en voormalig wereldkampioen Fernando Alonso.

Bekijk de samenvatting van vrije training 1 voor de GP van Emilia-Romagna hierboven.

De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is zondag 18 april om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 16 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Formule 1.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Emilia-Romagna of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier