Hoge Bomen: Robert ten Brink geeft dochters advies als vader, nooit als Dokter Love

Hoge Bomen: Robert ten Brink geeft dochters advies als vader, nooit als Dokter Love

Jeroen van der Boom verwelkomt deze week weer een nieuwe bekende gast aan zijn piano, zaterdag is Robert ten Brink te gast. Hij vertelt onder meer over de stempel Dokter Love, die dankzij All You Need Is Love op hem is gedrukt.

Lees verder onder de video.

<em>Hoge Bomen</em>: Robert ten Brink geeft dochters advies als vader, nooit als Dokter Love Jeroen van der Boom verwelkomt deze week weer een nieuwe bekende gast aan zijn piano, zaterdag is Robert ten Brink te gast. Hij vertelt onder meer over de stempel Dokter Love, die dankzij All You Need Is Love op hem is gedrukt. Lees verder onder de video. Privé en werk worden gescheidenTen Brink heeft vijf dochters, en die kunnen zo nu en dan wel wat advies gebruiken. Maar de presentator laat weten dat ze in dat geval werk en privé heel goed kunnen scheiden. Hij geeft geen tips als Dokter Love, maar wel als vader. Bekijk het fragment van Hoge Bomen in de video hierboven. Hoge Bomen is elke zaterdag rond 21.50 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. VI gemist? Johan Derksen ziet Jack van Gelder bij Hoge Bomen: "Alles hieraan vind ik vreselijk" Bekijk deze video » Gerard Joling in Hoge Bomen over avontuurtje met Hans Klok: "We hebben seks gehad" Bekijk deze video »
TV :
Hoge Bomen: Robert ten Brink geeft dochters advies als vader, nooit als Dokter Love

Privé en werk worden gescheiden
Ten Brink heeft vijf dochters, en die kunnen zo nu en dan wel wat advies gebruiken. Maar de presentator laat weten dat ze in dat geval werk en privé heel goed kunnen scheiden. Hij geeft geen tips als Dokter Love, maar wel als vader.

Bekijk het fragment van Hoge Bomen in de video hierboven.

Hoge Bomen is elke zaterdag rond 21.50 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hoge Bomen: Robert ten Brink geeft dochters advies als vader, nooit als Dokter Love of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV