Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Emilia-Romagna

Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Emilia-Romagna

Vrijdag werd ter voorbereiding op de Formule 1 grand prix van Emilia-Romagna de tweede vrije training gereden. Voor Valtteri Bottas verliep deze erg goed, maar voor Max Verstappen een stuk minder.

Lees verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 2</em> Formule 1 GP van Emilia-Romagna Vrijdag werd ter voorbereiding op de Formule 1 grand prix van Emilia-Romagna de tweede vrije training gereden. Voor Valtteri Bottas verliep deze erg goed, maar voor Max Verstappen een stuk minder. Lees verder onder de video. Max Verstappen valt uit, Valtteri Bottas wintVerstappen kreeg met zijn Red Bull-wagen te maken met een mechanisch probleem. De auto viel stil en hij moest daarom vroegtijdig deze training verlaten. Valtteri Bottas kwam als eerste over de streep, Lewis Hamilton pakt de tweede plek en de derde plaats is bemachtigd door Pierre Gasly. Bekijk de samenvatting va vrije training 2 van de Formule 1 GP van Emilia-Romagna hierboven in de video van Ziggo Sport. De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is zondag 18 april om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 16 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Formule 1. Auto Max Verstappen valt stil in vrije training 2: ‘Something broke’ (GP Emilia-Romagna) Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Emilia-Romagna Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Emilia-Romagna

Max Verstappen valt uit, Valtteri Bottas wint
Verstappen kreeg met zijn Red Bull-wagen te maken met een mechanisch probleem. De auto viel stil en hij moest daarom vroegtijdig deze training verlaten. Valtteri Bottas kwam als eerste over de streep, Lewis Hamilton pakt de tweede plek en de derde plaats is bemachtigd door Pierre Gasly.

Bekijk de samenvatting va vrije training 2 van de Formule 1 GP van Emilia-Romagna hierboven in de video van Ziggo Sport.

De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is zondag 18 april om 15.00 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 16 april zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk hier alles van de Formule 1.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Emilia-Romagna of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier