Kiki Bertens emotioneel na winst op Xinyu Wang (Billie Jean King Cup)

Kiki Bertens emotioneel na winst op Xinyu Wang (Billie Jean King Cup)

Kiki Bertens heeft vrijdag een mooie zege geboekt in de Billie Jean King Cup. Bertens won in deze eerste match van het toernooi van de Chinese Xinyu Wang met 6-2 6-0.

Lees verder onder de video.

<em>Kiki Bertens</em> emotioneel na winst op Xinyu Wang (Billie Jean King Cup) Kiki Bertens heeft vrijdag een mooie zege geboekt in de Billie Jean King Cup. Bertens won in deze eerste match van het toernooi van de Chinese Xinyu Wang met 6-2 6-0. Lees verder onder de video. Kiki Bertens heeft blessure onderschatBertens vertelt na afloop dat ze een aantal lastige maanden achter de rug heeft, in verband met een blessure, “Dit doet veel met me.” Bertens vertelt dat ze er hard voor moet werken om de kracht die ze eerder had terug te krijgen. “Ik heb het een beetje onderschat”, aldus Kiki, die haar tranen niet kan bedwingen. Bekijk het interview met een emotionele Kiki Bertens in de video van Ziggo Sport hierboven. Zien: Kiki Bertens gemakkelijk door naar vierde ronde van Roland Garros Bekijk deze video » Kiki Bertens: "Niets positiefs aan deze wedstrijd"- bekijk interview hier Bekijk deze video »
Tennis :
Kiki Bertens emotioneel na winst op Xinyu Wang (Billie Jean King Cup)

Kiki Bertens heeft blessure onderschat
Bertens vertelt na afloop dat ze een aantal lastige maanden achter de rug heeft, in verband met een blessure, “Dit doet veel met me.” Bertens vertelt dat ze er hard voor moet werken om de kracht die ze eerder had terug te krijgen. “Ik heb het een beetje onderschat”, aldus Kiki, die haar tranen niet kan bedwingen.

Bekijk het interview met een emotionele Kiki Bertens in de video van Ziggo Sport hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens emotioneel na winst op Xinyu Wang (Billie Jean King Cup) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier