Sylvana Simons in De Vooravond over het favoriete nummer van Geert Wilders: "Dit lijkt oprecht"

Sylvana Simons in De Vooravond over het favoriete nummer van Geert Wilders: "Dit lijkt oprecht"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

De Tweede Kamer kwam vandaag met een top 150 van favoriete muzieknummers van kamerleden. Kersvers kamerlid én oud-dj Sylvana Simons is te gast bij De Vooravond om de lijst door te nemen. En dan blijkt het nummer van Geert Wilders toch enigszins opvallend.

Tekst gaat verder onder de video.

Sylvana Simons in <em>De Vooravond</em> over het favoriete nummer van Geert Wilders: &quot;Dit lijkt oprecht&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 16 april terugkijken bij Gids.tv. De Tweede Kamer kwam vandaag met een top 150 van favoriete muzieknummers van kamerleden. Kersvers kamerlid én oud-dj Sylvana Simons is te gast bij De Vooravond om de lijst door te nemen. En dan blijkt het nummer van Geert Wilders toch enigszins opvallend. Tekst gaat verder onder de video. Back To BlackHet favoriete nummer van Geert Wilders is namelijk Back To Black van Amy Winehouse. Simons zegt daarover: "Veel politici hebben een nummer gekozen met een duidelijke politieke boodschap, maar Wilders heeft denk ik echt vanuit zijn hard gekozen. Het lijkt me oprecht." Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sylvana Simons in De Vooravond over het favoriete nummer van Geert Wilders: "Dit lijkt oprecht"

Back To Black
Het favoriete nummer van Geert Wilders is namelijk Back To Black van Amy Winehouse. Simons zegt daarover: "Veel politici hebben een nummer gekozen met een duidelijke politieke boodschap, maar Wilders heeft denk ik echt vanuit zijn hard gekozen. Het lijkt me oprecht."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sylvana Simons in De Vooravond over het favoriete nummer van Geert Wilders: "Dit lijkt oprecht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier