Peter R. de Vries tegen Marcel van Roosmalen over Bekerfinale Ajax-Vitesse: "Stelt voor Ajax weinig voor"

Peter R. de Vries tegen Marcel van Roosmalen over Bekerfinale Ajax-Vitesse: "Stelt voor Ajax weinig voor"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Peter R. de Vries tegen Marcel van Roosmalen over <em>Bekerfinale Ajax-Vitesse</em>: &quot;Stelt voor Ajax weinig voor&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Aanstaande zondag om 18.00 uur wordt de bekerfinale tussen Ajax en Vitesse gespeeld. Peter R. de Vries en Marcel van Roosmalen blikken vooruit. Ajax-fan Peter vindt dat de bekerfinale voor Ajax weinig voorstelt. Hartstochtelijk Vitesse-fan Marcel is wél blij met een eventuele overwinning: "Al zou ik ook liever fan zijn van een club die vaker prijzen wint." De bekerfinale Ajax - Vitesse is op zondag 17 april om 18.00 uur live te zien op FOX en ESPN 1. De voorbeschouwing begint op beide zenders om 16.00 uur.
Talkshow :
Peter R. de Vries tegen Marcel van Roosmalen over Bekerfinale Ajax-Vitesse: "Stelt voor Ajax weinig voor"

Aanstaande zondag om 18.00 uur wordt de bekerfinale tussen Ajax en Vitesse gespeeld. Peter R. de Vries en Marcel van Roosmalen blikken vooruit. Ajax-fan Peter vindt dat de bekerfinale voor Ajax weinig voorstelt. Hartstochtelijk Vitesse-fan Marcel is wél blij met een eventuele overwinning: "Al zou ik ook liever fan zijn van een club die vaker prijzen wint."

De bekerfinale Ajax - Vitesse is op zondag 17 april om 18.00 uur live te zien op FOX en ESPN 1. De voorbeschouwing begint op beide zenders om 16.00 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries tegen Marcel van Roosmalen over Bekerfinale Ajax-Vitesse: "Stelt voor Ajax weinig voor" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier