Bandleden Racoon over Piano Man: "Toen begreep ik dat het gaat om verhalen vertellen"

Bandleden Racoon over Piano Man: "Toen begreep ik dat het gaat om verhalen vertellen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Bandleden <em>Racoon</em> over <em>Piano Man</em>: &quot;Toen begreep ik dat het gaat om verhalen vertellen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Voor Dennis Huige, de gitarist van Racoon, was het lange tijd geen optie om Nederlandstalige liedjes te maken. Totdat hij met zijn collega's goed ging luisteren naar Piano Man van Billy Joel. "Toen begreep ik pas dat het gaat om verhalen vertellen, en dat dat ook in het Nederlands kan." Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bandleden Racoon over Piano Man: "Toen begreep ik dat het gaat om verhalen vertellen"

Voor Dennis Huige, de gitarist van Racoon, was het lange tijd geen optie om Nederlandstalige liedjes te maken. Totdat hij met zijn collega's goed ging luisteren naar Piano Man van Billy Joel. "Toen begreep ik pas dat het gaat om verhalen vertellen, en dat dat ook in het Nederlands kan."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bandleden Racoon over Piano Man: "Toen begreep ik dat het gaat om verhalen vertellen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier