Duron in The Voice Kids met Baby van Justin Bieber

Duron in The Voice Kids met Baby van Justin Bieber

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

Duron in <em>The Voice Kids</em> met <em>Baby</em> van Justin Bieber Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Duron zingt het nummer 'Baby' van Justin Bieber bij The Blind Auditions. De knuffel Snuffie die Duron heeft meegenomen, heeft helaas geen geluk gebracht voor de zanger. De coaches draaien niet voor zijn versie van het populaire nummer van Justin Bieber. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Duron in The Voice Kids met Baby van Justin Bieber

Duron zingt het nummer 'Baby' van Justin Bieber bij The Blind Auditions. De knuffel Snuffie die Duron heeft meegenomen, heeft helaas geen geluk gebracht voor de zanger. De coaches draaien niet voor zijn versie van het populaire nummer van Justin Bieber.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Duron in The Voice Kids met Baby van Justin Bieber of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier