The Voice Kids gemist? Inanna met Feeling Good van Michael Bublé

The Voice Kids gemist? Inanna met Feeling Good van Michael Bublé

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Kids</em> gemist? Inanna met <em>Feeling Good</em> van Michael Bublé Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Inanna zingt het nummer 'Feeling Good' van Michael Bublé bij The Blind Auditions. Daarmee zorgt ze ervoor dat drie coaches draaien voor de zangeres. Sanne is onder de indruk van het 'hoofd' van Inanna, 'ze heeft zo'n mooi hoofd'. Inanne weet maar moeilijk een keuze te maken, maar gaat toch voor onze coach uit Almelo, Ilse. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Kids gemist? Inanna met Feeling Good van Michael Bublé

Inanna zingt het nummer 'Feeling Good' van Michael Bublé bij The Blind Auditions. Daarmee zorgt ze ervoor dat drie coaches draaien voor de zangeres. Sanne is onder de indruk van het 'hoofd' van Inanna, 'ze heeft zo'n mooi hoofd'. Inanne weet maar moeilijk een keuze te maken, maar gaat toch voor onze coach uit Almelo, Ilse.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids gemist? Inanna met Feeling Good van Michael Bublé of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier