Zien: drone filmt hoe enorm jacht door Alphen aan de Rijn vaart

Zien: drone filmt hoe enorm jacht door Alphen aan de Rijn vaart

Zien: drone filmt hoe <em>enorm jacht</em> door Alphen aan de Rijn vaart Door de Oude Rijn in Alphen aan den Rijn voer vandaag het gloednieuwe jacht De Viva. Het jacht is 94 meter lang en 14 meter breed. Bij de Koningin Julianabrug in Alphen aan den Rijn was het krap, aan beide kanten was er slechts 4 centimeter speling. In deze video van NU.nl zie je bijzondere dronebeelden. Bekijk de video van NU.nl hierboven. Bekijk ook Video: Kunnen we op vakantie in 2021? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Vrijdag in de 5 Uur Show: Rick Evers & Patricia Paay Bekijk deze video » Davina Michelle in RTL Boulevard: "Volgend jaar misschien zelf meedoen aan Eurovisie Songfestival" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: drone filmt hoe enorm jacht door Alphen aan de Rijn vaart

Door de Oude Rijn in Alphen aan den Rijn voer vandaag het gloednieuwe jacht De Viva. Het jacht is 94 meter lang en 14 meter breed. Bij de Koningin Julianabrug in Alphen aan den Rijn was het krap, aan beide kanten was er slechts 4 centimeter speling. In deze video van NU.nl zie je bijzondere dronebeelden.

Bekijk de video van NU.nl hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: drone filmt hoe enorm jacht door Alphen aan de Rijn vaart of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier