Mijntje én Snelle tijdens The Blind Auditions van The Voice Kids met Kleur

Mijntje én Snelle tijdens The Blind Auditions van The Voice Kids met Kleur

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

Mijntje én <em>Snelle</em> tijdens The Blind Auditions van <em>The Voice Kids</em> met <em>Kleur</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Ah! Een bekend nummer voor coach Snelle. Mijntje zingt het nummer 'Kleur' tijdens The Blind Auditions van The Voice Kids. Hij draait dan ook snel voor de zangeres. Ali B ziet dat hij geen schijn van kans meer maakt om coach te worden van Mijntje en geeft het dan ook 'snel' op. Ilse stelt voor dat Snelle en Mijntje een stukje samen zingen van het nummer 'Kleur'. Zo gezegd, zo gedaan. Daarmee loopt Mijntje zo team Snelle in. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Mijntje én Snelle tijdens The Blind Auditions van The Voice Kids met Kleur

Ah! Een bekend nummer voor coach Snelle. Mijntje zingt het nummer 'Kleur' tijdens The Blind Auditions van The Voice Kids. Hij draait dan ook snel voor de zangeres. Ali B ziet dat hij geen schijn van kans meer maakt om coach te worden van Mijntje en geeft het dan ook 'snel' op. Ilse stelt voor dat Snelle en Mijntje een stukje samen zingen van het nummer 'Kleur'. Zo gezegd, zo gedaan. Daarmee loopt Mijntje zo team Snelle in.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV