The Voice Kids: Celia verrast de coaches met 9 To 5 van Dolly Parton

The Voice Kids: Celia verrast de coaches met 9 To 5 van Dolly Parton

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Kids</em>: Celia verrast de coaches met <em>9 To 5</em> van Dolly Parton Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Celia zingt het nummer '9 To 5' van Dolly Parton bij The Blind Auditions. Ali B draaide als eerste voor de zangeres, al snel volgde Sanne ook, maar Ilse en Snelle laten de rode knop onaangeraakt. Sanne vergelijkt de performance van Cecila met 'siervuurwerk'. De zangeres kiest uiteindelijk ook voor coach Sanne. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Kids: Celia verrast de coaches met 9 To 5 van Dolly Parton

Celia zingt het nummer '9 To 5' van Dolly Parton bij The Blind Auditions. Ali B draaide als eerste voor de zangeres, al snel volgde Sanne ook, maar Ilse en Snelle laten de rode knop onaangeraakt. Sanne vergelijkt de performance van Cecila met 'siervuurwerk'. De zangeres kiest uiteindelijk ook voor coach Sanne.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids: Celia verrast de coaches met 9 To 5 van Dolly Parton of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier