The Voice Kids gemist? Josephine steelt hart van Snelle met Love Song

The Voice Kids gemist? Josephine steelt hart van Snelle met Love Song

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Kids</em> gemist? Josephine steelt hart van Snelle met <em>Love Song</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Josephine zingt het nummer 'Love Song' van Sara Bareilles bij The Blind Auditions. Hiermee steelt de jonge zangeres het hart van coach Snelle. Hij draait als enige voor Josephine. Daarmee vervolgt ze het The Voice-avontuur met Snelle als coach. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Kids gemist? Josephine steelt hart van Snelle met Love Song

Josephine zingt het nummer 'Love Song' van Sara Bareilles bij The Blind Auditions. Hiermee steelt de jonge zangeres het hart van coach Snelle. Hij draait als enige voor Josephine. Daarmee vervolgt ze het The Voice-avontuur met Snelle als coach.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids gemist? Josephine steelt hart van Snelle met Love Song of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier