VI gemist? Valentijn Driessen niet in quarantaine na Ajax-reis: "Ik ben vrijgesteld"

VI gemist? Valentijn Driessen niet in quarantaine na Ajax-reis: "Ik ben vrijgesteld"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>VI</em> gemist? Valentijn Driessen niet in quarantaine na Ajax-reis: &quot;Ik ben vrijgesteld&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Valentijn Driessen is afgelopen week bij de wedstrijd van Ajax geweest. Daarmee is hij in 'Oranje gebied', in Italië geweest. Waarom zit hij dan niet in quarantaine? "Ik heb een PCR-test gehad, en meerdere testen daarna. (...) Ik heb even gekeken bij het ministerie van VWS en daarin staat dat journalisten die actuele nieuwsfeiten verslaan vrijgesteld zijn van quarantaine." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
VI gemist? Valentijn Driessen niet in quarantaine na Ajax-reis: "Ik ben vrijgesteld"

Valentijn Driessen is afgelopen week bij de wedstrijd van Ajax geweest. Daarmee is hij in 'Oranje gebied', in Italië geweest. Waarom zit hij dan niet in quarantaine? "Ik heb een PCR-test gehad, en meerdere testen daarna. (...) Ik heb even gekeken bij het ministerie van VWS en daarin staat dat journalisten die actuele nieuwsfeiten verslaan vrijgesteld zijn van quarantaine."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op VI gemist? Valentijn Driessen niet in quarantaine na Ajax-reis: "Ik ben vrijgesteld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier