Pluim zingt nummer Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn van Sanne in The Voice Kids

Pluim zingt nummer Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn van Sanne in The Voice Kids

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

Een bekend nummer voor coach Sanne! Pluim zingt het nummer 'Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn' van Miss Montreal & Diggy Dex bij The Blind Auditions. Ze drukt dan ook meteen voor de 9-jarige zanger.

Pluim zingt nummer <em>Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn</em> van Sanne in <em>The Voice Kids</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Een bekend nummer voor coach Sanne! Pluim zingt het nummer 'Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn' van Miss Montreal & Diggy Dex bij The Blind Auditions. Ze drukt dan ook meteen voor de 9-jarige zanger. Alle coaches draaienVier stoelen voor Pluim. "Ik wil jou heel graag hebben in mijn team", aldus Sanne. Alleen de andere drie coaches willen Pluim ook graag in hun team. Voor wie kiest de zanger om zijn The Voice-avontuur mee voort te zetten? Hij had zijn keuze al heel lang geleden gemaakt en dat is Ali B. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Pluim zingt nummer Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn van Sanne in The Voice Kids

Alle coaches draaien
Vier stoelen voor Pluim. "Ik wil jou heel graag hebben in mijn team", aldus Sanne. Alleen de andere drie coaches willen Pluim ook graag in hun team. Voor wie kiest de zanger om zijn The Voice-avontuur mee voort te zetten? Hij had zijn keuze al heel lang geleden gemaakt en dat is Ali B.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pluim zingt nummer Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn van Sanne in The Voice Kids of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier