Rik Elfrink in Veronica Inside: "PSV krijgt kapitaalinjectie van vijftig miljoen euro"

Rik Elfrink in Veronica Inside: "PSV krijgt kapitaalinjectie van vijftig miljoen euro"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Rik Elfrink in <em>Veronica Inside</em>: &quot;PSV krijgt kapitaalinjectie van vijftig miljoen euro&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad Rik Elfrink is te gast bij Veronica Inside om de heren bij te praten over het laatste voetbalnieuws. Hij zegt dat PSV een kapitaalinjectie van vijftig miljoen euro gaat ontvangen van miljardair Robert van der Wallen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Rik Elfrink in Veronica Inside: "PSV krijgt kapitaalinjectie van vijftig miljoen euro"

PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad Rik Elfrink is te gast bij Veronica Inside om de heren bij te praten over het laatste voetbalnieuws. Hij zegt dat PSV een kapitaalinjectie van vijftig miljoen euro gaat ontvangen van miljardair Robert van der Wallen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rik Elfrink in Veronica Inside: "PSV krijgt kapitaalinjectie van vijftig miljoen euro" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier